Ainutlaatuisia musiikkielämyksiä

Konsertteja, ohjelmallisia osuuksia, taustamusiikkia, nousevia tähtiä, osallistavia tapahtumia. Primo tarjoaa juuri oikeanlaisen räätälöidyn kokonaisuuden intiimistä tilaisuudesta juhlagaaloihin. Sibelius-Akatemian huippuosaamisella ja laadukkaalla palvelulla luodaan unohtumattomia hetkiä.

Elämyksellisiä tapahtumia

Primo on Sibelius-Akatemian ohjelmatoimisto, joka tuottaa ainutlaatuisia musiikkielämyksiä yritysten ja yhteisöjen tilaisuuksiin. Lumoava konsertti-ilta, säväyttävä shownumero illallisen lomassa, taustamusiikkia cocktailtilaisuuteen sekä erilaisia osallistavia tapahtumia, joissa pääsee muun muassa johtamaan orkesteria sekä leikkimielisesti kilpailemaan kuorojen kesken. Tutustu tuotteisiimme, joita räätälöimme juuri asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tyyli luo tunnelman

Musiikki on kieli, jota kaikki puhuvat. Sibelius-Akatemian huippumuusikot luovat loistavia ja mieleenpainuvia musiikkielämyksiä. Tutustu esimerkkeihin laajasta musiikkitarjonnastamme ja ota yhteyttä. Tehdään yhdessä tilaisuudestanne ainutlaatuinen.

Tarjouspyyntö

Lähetä meille seuraavat tiedot sähköpostilla:

  • Yrityksen nimi
  • Yhteyshenkilö ja yhteystiedot
  • Tilaisuuden ajankohta, paikka ja henkilömäärä
  • Tilaisuuden teema
  • Mahdolliset toiveet musiikkiohjelmasta

Lähetä meille tarjouspyyntö, niin teemme tilaisuudestanne ikimuistoisen!

  Susanna Torvinen Silja Nummi

Primossa tapahtuu

Tilaa uutiskirje

Tarina

Primon tarina alkaa 90-luvun alkupuolelta, jolloin yritykset ja yhteisöt alkoivat tiedustella Siban opiskelijoita esiintymään omiin tilaisuuksiinsa. Alkuvaiheessa toiminta oli pientä ja sitä hoiti yksi henkilö oman työnsä ohessa. Toiminta kehittyi pikkuhiljaa ammattimaisemmaksi. Vuonna 2009 silloinen Tilausmusiikkipalvelu muuttui Primo Sibelius-Akatemian ohjelmapalveluksi.

Vuosien varrella Primon listoilla on ollut monia tämän hetken huippumuusikoita. Mm. Eicca Toppinen, Tommi Hakala, Club for Five, Johanna Rusanen-Kartano, Emma Salokoski ja Saara Aalto. Tällä hetkellä listoilla on paljon tulevia suuria tähtiä. Tilaamalla heidät tilaisuuteenne olette avaamassa näiden nuorten huippujen tietä maailmankartalle.

Primo ei ole yritys vaan osa Taideyliopiston Sibelius-Akatemiaa. Primon toiminnan kautta Taideyliopiston Sibelius-Akatemia panostaa yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen, yrityssuhteisiin, opiskelijoiden työllistämiseen ja työelämävalmiuksien kehittämiseen.

Primon arvot

  1. Asiakkaan ilahduttaminen
  2. Tahto kehittyä
  3. Opiskelijan tukeminen
  4. Yhdessä onnistuminen

Yhteyshenkilöt

Olisi upeaa järjestää musiikkia tilaisuuteenne! Soita, laita sähköpostia tai tule vaikka käymään, niin jutellaan lisää.

Muusikoiden haku

Toivomme hakemuksia sekä erikokoisilta yhtyeiltä että sooloesiintyjiltä. Esiintyjillä tai kokoonpanoilla tulee olla selkeä yhteys Taideyliopistoon. Lähetä meille lyhyt esittelyteksti ja ääninäyte sähköpostilla:

Susanna Torvinen http://www.siba.fi/